Bericht versturen
Contacteer ons
Sherry Zhang

Telefoonnummer : +0086-13761261677

WhatsApp : +8613761261677

Hoe te de Kamer van de Hoge en Lage Temperatuurtest nauwkeurig om te kalibreren?

March 20, 2024

1. Kaliberbepaling in de zonder commissie omstandigheden: De voordelen van deze methode zijn: de volledige werkplaats van de kamer van de hoge en lage temperatuurtest is gekalibreerd, en de teststeekproef te hoeven niet worden opnieuw gecalibreerd wanneer de teststeekproef meer wordt. Het kan voor de toepasselijkheid van de kamer van de hoge en lage temperatuurtest efficiënt zijn. evaluatie van. Zijn hoofdnadeel is dat het niet het effect kan evalueren van de teststeekproef op de testkamer.

 

2. Kaliberbepaling in de ladingsomstandigheden: Het voordeel van deze methode is dat het het effect kan nauwkeuriger beoordelen van de teststeekproef op de prestaties van de testkamer, en het is gemakkelijk om gedetailleerde informatie over de milieutest van de belangrijke onderdelen of de delen van de teststeekproef te verkrijgen. En zijn hoofdnadeel is: wanneer de teststeekproef wordt vervangen, moet het worden opnieuw gecalibreerd.

 

3. Meting in real time tijdens gebruik: Deze methode heeft niet alleen de voordelen van de methodes in 1 en 2, beschreven maar ook uitvoerige milieuparameters van de teststeekproef tijdens het milieutestproces kunnen verkrijgen, dat vaak in producttests met hoge milieu-eisen wordt gebruikt. Wanneer gebruikt. Zijn hoofdnadeel is: elke milieutest vereist het gebruik van meetapparatuur, en de kaliberbepalingsmethode in de zonder commissie omstandigheden wordt gewoonlijk gebruikt in de kaliberbepaling van de testkamer. om de evaluatie van de temperatuurprestaties van de testkamer te vergemakkelijken, wordt deze methode ook gebruikt voor analyse.