Bericht versturen
Contacteer ons
Sherry Zhang

Telefoonnummer : +0086-13761261677

WhatsApp : +8613761261677

BOTO GROUP LTD

BOTO-MACHINE

 

DE KWALITEIT VAN VANDAAG IS DE MARKT VOOR MORGEN

  • BOTO GROUP LTD
  • BOTO GROUP LTD
  • BOTO GROUP LTD
  • BOTO GROUP LTD
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Verkoper
Merken BOTO Aantal werknemers 100~500
Jaarlijkse omzet 5000000-80000000 Opgericht Jaar 2008
Export pct 70% - 80%
Inleiding

BOTO GROUP LTD. Is een professionele fabrikant van milieutestmateriaal en de testdienst

het integreren ontwerp, onderzoek en ontwikkeling, productie, verkoop, de dienst en bouw. Het bedrijf wordt gevestigd in het anting van stad, die district, Shanghai, naast saic Volkswagen-motorstad jiading. De productiefabriek wordt de Oost- van China gevestigd in het mooie kunshan huaxunindustrieterrein. Het heeft bureaus of verbindingsbureaus in belangrijke centrale steden zoals tianjin, dongguan, zhuhai, wuhan, het chongqing en hefei, die speciaal verantwoordelijk voor pre-sales en naverkoop de dienst zijn.

De producten van het bedrijf omvatten temperatuur en vochtigheids het testen, weerbestendigheid en hoofdzakelijk werktuigkundigen, evenals uitvoerige testen het op grote schaal. De producten worden wijd gebruikt in luchtvaart, ruimtevaart, elektro en elektronische, nieuwe energie, auto, mededeling, de chemische industrie, medische behandeling, nieuwe materialen en andere productiegebieden, dienende universiteiten, wetenschappelijke onderzoek en ondernemingen. Het bedrijf in de ontwikkeling van een verscheidenheid van zaken tegelijkertijd, is altijd „nadruk bij het onderzoek geweest en het ontwikkelingsontwerp, innovatie in productietechnologie, verbetert en optimaliseert de diensten, aanhangt het werkverantwoordelijkheid“ als doel. Volgens de ontwikkelingstendens van het testen van technologie en automatische controle van allerlei testinstrumenten in binnen- en buitenland, voer van de productonderzoek en ontwikkeling update uit op elk ogenblik, en zorg ervoor dat de meeste belangrijke stukken van het instrument is importedfrom Europa, Amerika en Japan.

Het bedrijf nam het lood door de certificatie van het de kwaliteitssysteem van IS0 9001 2015, strikt controleprogramma om het ontwerpproduct van het product van elke verbinding, het materiaal te beëindigen het elektrische controlerende deel strikt door de CCC kwaliteitsnormen en verblijft om te verzekeren die elk product allen „- kwaliteit hoog is, de hoge prestaties, hoge perfecte normen“, en moedigen tegelijkertijd werknemers aan tonen om de nieuwe ontwikkelingstendens te leren, ontwikkelt de innovatie constant nieuwe octrooien, is Shanghai BoTo tot dusver meer dan 20 nationale octrooien geweest.

Geschiedenis

Ons bedrijf werd gevestigd op 1998, installatiedekking 55, 000 vierkante meters en een bouwgebied van 6, 800 vierkante bestaande meters, 160 arbeiders en 15 technici

Dienst

Als u voortaan om het even welke problemen tijdens testend proces onder ogen ziet dat wij wij zullen geven u een antwoord binnen 48 uren hebben beloofd en de oplossing verstrekt binnen 3 werkdagen. Wij kunnen verrichting video en Engelse muanual verrichting aanbieden. Wij kunnen verstrekken verrichtingsvideo voor machines.

De Onsitedienst:

1. Apparateninstallatie;

2. De Testtechnologie van de materiaalverrichting opleiding;

3. Materiaalkaliberbepaling;

4. Dagelijks onderhoud en onderhoud van materiaal

Vrije technische opleiding voor het bezoeken van fabrieken

het Online contact van 24 uur

Vrije software-upgrades

Vrije informatie:

1.Product instructie; 2.Product verrichtingsinstructie/video; 3.Experiment test (testtoepassing, testrapport)

Apparatenprobleem die behandelen:

1. Sociale media 24 uren online mededeling;

2. Post het Naadloze Dokken;

3. Videoconfereren;

4. De kunstmatige vrije huis-aan-huisdienst

Ons Team

China BOTO GROUP LTD Bedrijfsprofiel 0